עגבניות וגבינה
חוות הבופאלו
טלפון: 08-8574508
חנות המפעל: שלוחה 5
הנהלת חשבונות לקוחות: שלוחה 3
הנהלת חשבונות ספקים: שלוחה 4
פקס: 08-8573275
עקבו אחרינו בפייסבוק facebook

מכירות:
שאול: 0542490145
חנוך: 0542490139

הכנת מוצרלה

כדי להכין גבינת מוצרלה יש להכין את הגבן- היינו, את החומר הגולמי.
כדי לקבל את הגבן, מכניסים לחלב המפוסטר חיידקי מוצרלה וממתינים כשש שעות.

לאחר שהגבן של המוצרלה מוכן, יש לפוררו בעזרת ידים חזקות.

1

לגבן מוסיפים מים רותחים ומתחילים לערבב בעזרת מקל בתנועות עוטפות.

2

בשלב זה הגבן הפך ל"פאסטה פילטה"- גבינה נמתחת בחום.

4

יצירת כדורי המוצרלה ביד היא עבודה בשניים. האחד, עוטף את הגבינה הלוהטת
ומגישה לבציעה על ידי איש הצוות השני. את כדורי המוצרלה המוכנים מכניסים למי מלח.

 5

6

מכונה אוטומטית יכולה להחליף את ידי האדם ביצירת כדורי המוצרלה.

7

8

ולבסוף מכינים סלט קאפרזה: מוצרלה עם עגבניות בשלות, בזיליקום, שמן זית ופלפל גרוס.

10

למתכונים נוספים ראה דף נפרד